Global Shop creation defaults to not displaying item.

Discussion in 'Server Gameplay Suggestions' started by KhalDrogo, Mar 5, 2022.

  1. KhalDrogo
    Offline

    KhalDrogo Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2015
    Messages:
    1,472
    IGN:
    Drogo
    Drogo is unsure if this is possible or if it would work as he hopes.

    As you know, you can cycle through the shop display options by right clicking the sign after the shop is created. Only if the shop is set to no display can you place another shop above it.
    Having shops stacked vertically is handy for space and it enables the use of hoppers to autofill. This can currently be done by starting with the bottom shop and working your way up, setting each shop to not display the item each time.

    The problem is when we want to change the prices, we have to break all the chests, dealing with the contents and start again from the bottom.

    See in this image where the new shop cannot be created as there is no space for the display item.

    upload_2022-3-6_12-23-10.png

    If the display item was set to 'not display' by default, this might resolve the problem.
    Equally good, would be some way to edit the price with out the need of clearing the space above.
     
    • Support Support x 14
  2. Krissy
    Offline

    Krissy hyyh Super Moderator Discord Administrator Premium Premium

    Joined:
    Nov 25, 2013
    Messages:
    17,918
    I have sent this thread to Dex for review
    Thank you for bringing this up
     
  3. KhalDrogo
    Offline

    KhalDrogo Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2015
    Messages:
    1,472
    IGN:
    Drogo
    Thanks Krissy. Hopefully it's just a setting that can be changed.
     
  4. Queen
    Offline

    Queen Active Member

    Joined:
    Oct 22, 2021
    Messages:
    232
    Discord:
    Queen#5692
    IGN:
    QueenxAlex
    Thank you Drogo you always have the best suggestions :heart:
     
    • Agree Agree x 2
    • Friendly Friendly x 1
  5. Boarder
    Offline

    Boarder Active Member

    Joined:
    Dec 27, 2020
    Messages:
    108
    Discord:
    Boarder02#2716
    IGN:
    Boarder02
    Support! Can't believe we took this long to suggest that, it's super helpful!
     
  6. KhalDrogo
    Offline

    KhalDrogo Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2015
    Messages:
    1,472
    IGN:
    Drogo
    Bump.
    Fish.
    Fish.
    Fish.
    Fish.

    Minimum word count met!
     
  7. minifigman
    Offline

    minifigman Member

    Joined:
    Feb 2, 2021
    Messages:
    102
    Discord:
    Elijah#5535
    IGN:
    minifigman
    This should be implemented today. Very good suggestion. Always fun when it’s a stack of 5-10 cheats all full of cactus
     
  8. KhalDrogo
    Offline

    KhalDrogo Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2015
    Messages:
    1,472
    IGN:
    Drogo
    Bumping this.
    Drogo assumes it is not just a matter of changing the default display option but hopefully it can be done.
     
  9. luka
    Offline

    luka beetroot Helper Premium

    Joined:
    Apr 10, 2016
    Messages:
    888
    Discord:
    houzo#9999
    IGN:
    Houzo
    supporting. Hopefully this can get implemented soon.
     

Share This Page